UFC-pomolta tyly arvio vakavasti sairastuneen vapaaottelulegendan tilanteesta – ”Tiesin, mitä hän aikoo tehdä”

© Kuva: Getty Images
Jatkuuko Norwichin alamäki lauantaina? Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

UFC:n puheenjohtaja Dana White kommentoi tällä viikolla promootion keskisarjan mestaruusvyöstä sairauden vuoksi luopuneen Georges St-Pierren tilaa. Promoottorin mukaan vapaaottelulegendan paluusta ei ole mitään tietoa, eikä hän välttämättä ottele organisaation nimissä enää koskaan.

St-Pierre voitti marraskuussa keskisarjan mestaruuden Michael Bispingiltä, mutta luopui siitä lähes heti saatuaan diagnoosin vakavasta suolistosairaudesta nimeltään haavainen paksusuolentulehdus. Tähtiottelijan harjoitusleirin lähes kokonaan pilannut sairaus ei kuitenkaan ollut Whiten mielestä tarpeeksi painava syy vyöstä luopumiseen.

– Ei ole mitään statusta. Tiesin, mitä hän aikoo tehdä. Siksi laitoin hänen sopimukseensa kohdan pakollisesta mestaruuden puolustamisesta. Tiesimme molemmat, mitä tulee tapahtumaan. En tiedä, en usko että hän haluaa enää otella. Luulen, että hän hyppäsi häkkiin, nappasi rahat ja painui takaisin Kanadaan, UFC-pomo sivalsi ESPN:n haastattelussa.

Whiten mukaan ovi on edelleen avoinna kanadalaistähden paluuta varten. Jos St-Pierre kuitenkin haluaisi palata UFC:hen sairaudestaan huolimatta, olisi hänen hyväksyttävä promootion sanelemat ehdot. Konkariottelijan valmentaja Firas Zahabi heitti vasta julkisuuteen vihjailuja mahdollisesta ottelusta UFC:n supertähteä Conor McGregoria vastaan. Näille huhuille promootion päämies pisti kuitenkin lopun.

– Hän ei ottele McGregoria vastaan. Jos hän haluaa vielä palata, hänen on kohdattava Robert Whitaker tai Tyron Woodley. He kummatkin odottavat, että haluaako ”GSP” vielä palata takaisin, White täräytti.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!

Jatkuuko Norwichin alamäki lauantaina? Lue ennakko & lunasta talletusbonus!