UFC:n välisarjan nouseva tähti Darren Till ei kärsi itseluottamuksen puutteesta. 24-vuotias huippulupaus on etsinyt uusia otteluita, mutta ei aio hyväksyä vastustajakseen aivan ketä tahansa. Häntä kyttäävät UFC:n rankinglistalla muun muassa MM-haastajat Kamaru Usman ja Mike Perry, jotka ovat tehneet jatkuvaa tulosta aivan välisarjan kärjen tuntumassa.

– Kuten olen sanonut ennenkin, rankingit eivät oikeastaan kiinnosta minua lainkaan. Jos Perry voittaa tulevan ottelunsa, hän olisi mainio vastus minulle. Ottelu hänen kanssaan Liverpoolissa olisi mahtava juttu, sillä puhuisimme molemmat niin paljon p*skaa. Usman taas luulee, että koko painoluokka pelkää häntä. Hän luulee, ettei kukaan uskalla otella häntä vastaan. Todistän tämän vääräksi ja tyrmään hänet, Till uhosi MMA Fightingin haastattelussa.

Liverpoolista ponnistava kamppailulupaus Darren Till nousi suuren yleisön suosioon ilmiömäisen voittonsa jälkeen UFC-veteraani Donald Cerronesta. Perryllä on tiedossa mittelö Santiago Ponzinibbion kanssa UFC on FOX 26 -otteluillassa tänä viikonloppuna. Usman taas kohtaa Emil Weber Meekin tammikuussa UFC 220:ssa.

– Mielestäni he kummatkin olisivat hyviä vastustajia minulle. He tarvitsevat kuitenkin voittoja saadakseni ottelun kanssani. Kaikki haluavat matsata Darren Tilliä vastaan tällä hetkellä. Ilmassa on oltava jotain erityistä, sillä kaikki haluavat haastaa minut, brittilupaus rehenteli.