UFC:n kevytsarjan MM-haastajaa Kevin Leetä ärsyttää Conor McGregorin taipumus joutua oikeudellisten ongelmien keskelle. Amerikkalaisottelijan mukaan ne häiritsevät McGregorin työtä kevytsarjan mestarina, johtaen painoluokan mestaruusjärjestelmän jumiutumiseen.

– Hän on v*tun sekaisin. Jos huhut hänen hölmöilyistään pitävät paikkaansa, hänen on parempi laittaa asiansa nopeasti kuntoon. Hänellä on korkea vuori kiivettävänään. Hän ei ymmärrä, mihin hän on sekaantunut, jos hän ryppyilee mafialle. Hän ei tietääkseni ole kasvanut kaduilla, Lee kirosi irlantilaismestarin urheilun ulkopuolisia sotkuja MMA Junkien haastatteluun.

McGregoria on yritetty pitkään houkutella puolustamaan vyötään kevytsarjan väliaikaista maailmanmestaria Tony Fergusonia vastaan. Lee myöntää odottavansa sitä, että Ferguson pieksisi irlantilaistähteen hieman nöyryyttä.

– Tony tulee hakkaamaan hänet aivan täysin. Heti kun Conor häviää sen matsin, pieksen hänet itse aivan h*lvetin pahasti. Sen jälkeen hän voi painua maanrakoon, Lee latasi.

Köyhissä oloissa Detroitissa kasvanutta Leetä turhauttaa myös katsella irlantilaisen tolkutonta rahan tuhlailua ja hulppean elämäntyylinsä esittelyä sosiaalisessa mediassa. Lee nostaa esille Floyd Mayweatherin varoittavaa esimerkkiä siitä, miten helposti suuria omaisuuksia voi myös hukata.

– Tuollaisen määrän rahaa voi tuhlata nopeasti. Kysykää vaikka Mayweatheriltä. Hänelle kävi niin viisi tai jopa kuusi kertaa. Hänen on parempi lopettaa sekoilu. Se on toisaalta hänen ongelmansa. Odotan sitä, että pääsen löylyttämään häntä ja nappaamaan hänen työpaikkansa, Lee ryöpytti McGregoria.