WBA-liiton ylemmän kevytsarjan mestari Ohara Davies ei tipahda helpolla kanveesiin myöskään nyrkkeilykehän ulkopuolella. 25-vuotias nyrkkeilylupaus iski sosiaalisen median vihaajilleen kovia lyöntejä vastapalloon tuoreessa Sky Sportsin Toe 2 Toe -ohjelman haastatteluvideossa.

– Minulla ei ole yhtään faneja. Kaikki vihaavat minua. Kun hävisin viimeksi, se oli kuin kansallinen juhlapäivä. Ihmiset iloitsivat tappiotani. Vaan arvatkaapa mitä, tulin takaisin ja pieksin Tom Farrelin. Haluan sanoa vihaajilleni, että heidän on parempi totutella minuun. Heidän on parempi opetella rakastamaan minua, sillä aion menestyä tavalla tai toisella. Ette pääse minusta ikinä eroon. Tulen aina olemaan nyrkkeilyskenessä. Teen mitä haluan ja minulla on joulu joka päivä, Davies latasi.

Davies menetti heinäkuussa voittamattoman ottelutilastonsa hävittyään samanikäiselle brittiläiselle huippulupaukselle Josh Taylorille. Samalla Davies joutui luopumaan WBC-liiton hopeiseen ylemmän kevytsarjan mestaruusvyöstään.

Yksipuolisesta häviöstä huolimatta Davies uskoo voivansa päihittää Taylorin uusintaottelussa. Hän painotti olleensa huippumittelöä edeltäneellä harjoitusleirillä hyvässä kunnossa. Erinäiset ongelmat nyrkkeilijän henkilökohtaisessa elämässä johtivat kuitenkin siihen, ettei otteluiltana suoritus ei ollut hänen parastaan tasoaan.

– Olin hyvässä kunnossa ja oloni oli itsevarma, mutta ottelun taustoilla oli useita ongelmia, jotka haittasivat tekemistäni. En halua paljastaa tarkempia yksityiskohtia, sillä joutuisin nimeämään useampia ihmisiä. Sitä en halua tehdä. Tietyt asiat menivät vain pieleen. Katsoin ottelun myöhemmin, enkä tunnistanut itseäni sieltä kehästä. Se on ollut minä. Voin voittaa kenet tahansa, kun olen parhaimmillani, Davies väitti.

Britti-iskijä vannoo haastavansa Taylorin tulevaisuudessa uudelleen. Huippunyrkkeilijän elkein Davies ansaitsi WBA:n ylemmän kevytsarjan vyön teknisellä tyrmäyksellä Tom Farrelista viime syyskuussa. WBC:n ja IBF:n rankingeissa kymmenen maailman parhaan joukkoon vielä huhtikuussa kuulunut ottelijalupaus aikoo palata ensi vuonna kehään entistä vahvempana.

– Kun kohtaamme Taylorin kanssa uudestaan, veri tulee lentämään. Tulen ottamaan mestaruuteni takaisin, Davies uhosi.