Ylivoimainen UFC-mestari houkutteli Floyd Mayweatheria vapaaottelumatsiin – houkutteena kummalliset erikoissäännöt!

© Kuva: Getty Images

Kun UFC:n kärpässarjan ylivoimainen kuningas Demetrious Johnson kuuli Floyd Mayweatherin haluista hypätä UFC-häkkiin, mies iski heti nyrkkeilylegendalle haasteen. Johnson lupasi haastaa Mayweatherin erikoissäännöillä, joiden mukaan hän ei saisi käyttää mittelössä ollenkaan lukkopainitekniikoita.

Käytännössä ottelu olisi kuin potkunyrkkeilyä, jossa olisivat mukana pystypainitekniikat, jalkapyyhkäisyt, polvipotkut ja kyynärpääiskut. Jo 11 kertaa kärpässarjan mestaruusvyötään puolustanut Johnson luottaisi ottelussa omiin vahvuuksinsa.

– Uskon, että se menisi minun kannaltani todella hyvin. Olen todella monipuolinen vapaaottelija. Pieksisin Mayweatheria polvilla, kyynärpäillä ja pystypainilla. Löysin ja potkisin häntä maksaan. Höykyttäisin häntä oikein kunnolla, amerikkalaisottelija uhosi TMZ:n haastattelussa.

Syksyllä UFC:n pound for pound -maailmanrankingin ykkösnimeksi arvostettu Johnson vakuutti nousevansa myös yhdeksän kiloa suurempaan painoluokkaan kohdatakseen 15-kertaisen maailmanmestarin vapaaotteluhäkissä.

– Floyd Mayweather, GOAT vastaan GOAT. Toivotan sinut tervetulleeksi UFC:hen. Nousen vaikka yhdeksän kiloa isompaan painoluokkaan kohdatakseni sinut, Johnson meuhkasi Twitter-päivityksessään.

Johnson viittasi uhkarohkeassa haasteessaan amerikkalaiseen Greatest Of All Time (GOAT) -termiin, joka tarkoittaa kaikkien aikojen parasta.

Hurjista huhuista huolimatta Mayweather ei ole näillä näkymin tekemässä sopimusta UFC:n kanssa. Promootion puheenjohtajan Dana Whiten vahvistuksesta neuvotteluista huolimatta nyrkkeilytähti tyrmäsi puheet pari päivää sitten. Mayweather vakuutti tuoreessa Fight Hypen haastattelussa, että hän ei aio tulla UFC:hen.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.