Nyrkkeilyn huippuilloistaan tunnettu tv-yhtiö HBO julkisti eilen, että huippunyrkkeilijät Gennadi Golovkin ja Saul ”Canelo” Alvarez kohtaavat toisensa uudelleen 5. toukokuuta. Megaluokan ottelua ei julkistettu kuitenkaan millään ummehtuneella tiedotteella. Kunnia suotiin elokuvatähdelle ja entiselle WWE-legendalle Dwayne ”The Rock” Johnsonille, joka täräytti tiedon huippumittelöstä ilmoille dramaattisen Instagram-päivityksen välityksellä.

– Homma polkaistaan käyntiin juuri täällä Kalifornian rautarannikolla. Kaikki tietävät rakkauteni ”makeaa tiedettä”, eli nyrkkeilyä kohtaan. Kun HBO soitti minulle ja sanoi, että haluamme sinun julkistavan yhden maailman isoimmista nyrkkeilymatseista koskaan, vastasin sen olevan kunnia. Sanoin kuitenkin, että se on tehtävä minun tavallani. He vain kuittasivat, että anna palaa, Johnson sanaili päivityksessään.

Keskisarjan lineaalinen ja The Ring -lehden maailmanmestari Alvarez ja WBC-, WBA-, IBF- ja IBO-liittojen keskisarjan keisari Golovkin iskevät yhteen kovasti odotetussa revanssissa 5. toukokuuta. Uusintaottelulle oli tilausta, sillä miesten edellinen kohtaaminen syyskuussa päättyi kiistanalaiseen hajanäänitasapeliin.

Edellinen otteluilta oli huippumenestys. Las Vegasin T-Mobile-areenalla järjestetty tapahtuma keräsi nyrkkeilyn sisätapahtumien ennätysyleisön, ja myi hurjan määrän PPV-katseluoikeuksia ympäri maailmaa.

– Olen aivan mielissäni mahdollisuudesta osallistua jälleen yhteen historian tärkeimmistä nyrkkeilytapahtumista. Tämä toinen ottelu on fanien iloksi. He haluavat nähdä parhaiden ottelevan parhaita vastaan, Alvarez hehkutti Boxing Scenelle.

Samoilla linjoilla oli myös venäläismestari Golovkin, joka oli varsin mielissään huippuottelun varmistumisesta.

– Olen valmis taistelemaan Canelon kanssa uudestaan ja olen onnellinen siitä, että hän hyväksyi ottelun. Tämä on se ottelu, jonka koko maailma haluaa.