Brittiläinen huippunyrkkeilijä Amir Khan menetti täysin hermonsa tuoreessa lehdistötilaisuudessa. Nyrkkisankarin paluuottelun vastustaja Phil Lo Greco pääsi Khanin ihon alle ilkeillä kommenteillaan miehen vaimosta. Khan tulistui herjoista niin, että heitti lasillisen vettä Grecon niskaan ja yritti käydä vastustajaansa käsiksi.

Kanadalaisottelija yritti suututtaa entistä keskisarjan maailmanmestaria naljailemalla Khanin avio-ongelmista. Käsirysyn alettua kummankin ottelijan taustajoukot ryntäsivät lavalle huutamaan herjauksia toistensa suuntaan. Sekasorrolle saatiin kuitenkin pian loppu, kun Hiltonin hotellin vartijat tulivat riitapukarien väliin.

– Tappio Canelolle aiheutti ketjureaktion, jonka myötä hän menetti mestaruutensa, perheensä ja vaimonsa. Sitten hän höpötteli Twitterissä raskassarjan maailman huipuille, että hän voisi ottaa heidän tähteensä, Lo Greco täräytti tiedotustilaisuudessa.

Lo Greco on Khanin ensimmäinen vastustaja reilun vuoden mittaiseksi venähtäneen tauon jälkeen. Viimeksi brittitähti otteli keskisarjan lineaarista ja The Ring -lehden maailmanmestaria Saul ”Canelo” Alvarezia vastaan toukokuussa 2016. Khan kärsi huippuottelussa varsin selvän tappion.

31-vuotias britti-iskijä on ollut urallaan aiemmin yhdistetty ylemmän kevytsarjan maailmanmestari. Hän on pitänyt ammattilaisurallaan hallussa muun muassa Kansainyhteisön mestaruutta sekä WBA-, WBC- ja IBF-liittojen mestaruusvöitä. Amatöörinä Khan voitti olympiahopeaa Ateenan kesäolympialaisissa vuonna 2004.