Nyrkkeilyliitto harkitsee vakavissaan Floyd Mayweatherin hämmentävää vaatimusta – lajilegenda haluaisi naamansa mestaruusvöihin!

© Kuva: Getty Images

Nyrkkeilyn World Boxing Council -liitto harkitsee tosissaan nyrkkeilylegenda Floyd Mayweather Jr:n vaatimusta, jonka mukaan kaikkien lajiliittojen tulisi arvostaa hänen saavutuksiaan ikuistamalla miehen naaman jokaiseen mestaruusvyöhön. WBC:n presidentti Mauricio Sulamain vahvisti liiton pohtivan ajatusta.

– Floyd on historiallinen ja ikoninen nyrkkeilijä, kuten Muhammad Ali, joka on jo WBC:n vyössä. Ehkä se ei olisi kovin huono idea. On nyrkkeilijöitä, jotka edustavat tiettyä aikakautta, liittojehu kommentoi Mayweatherin ehdotusta Boxing Scenen haastattelussa.

Mayweather kuuluu kaikkien aikojen parhaiden nyrkkeilijöiden kärkijoukkoon. Kaikki 50 ottelustaan voittanut jenkkitähti päätti uransa kesällä piestyään UFC-stara Conor McGregorin menestyksekkäässä Las Vegasin otteluillassa.

WBC-liitto on tukenut aina vahvasti amerikkalaisen uraa. Liitto kunnioitti Mayweatherin ottelua irlantilaistähteä vastaan lanseeraamalla seremoniallisen ”Money Belt” -mestaruusvyön iltaa varten. WBC arvosti ottelun myös vuoden 2017 parhaaksi nyrkkeilytapahtumaksi.