Nyrkkeilyn raskassarjan ykköstähden Anthony Joshuan maaliskuussa kohtaava WBO-liiton maailmanmestari Joseph Parker on yrittänyt päästä brittähden ihon alle jo usean kuukauden ajan. Uusiseelantilainen on väittänyt taustajoukkojensa kanssa Joshuan tulevan säännöllisesti tyrmätyksi harjoitussalillaan. Eilen Parker sohi ampiaispesää entistä hurjemmin väittämällä, että Tyson Fury on edelleen painoluokan oikea mestari Joshuan sijaan.

– Pidän häntä edelleen mestarina, sillä hän ei hävinnyt vyötään kenellekään. Saatan laittaa hänelle tekstiviestin ja pyytää häntä kävelemään kehään kanssani [ottelussa Joshuaa vastaan]. Hän saattaa kävellä mukanani, tai vain katsoa ottelun eturivissä. Minulla on kuitenkin hänen tukensa, ja se on mahtavaa, Parker ilkkui Daily Mailin haastattelussa.

Paluutaan nyrkkeilyyn suunnitteleva Fury on ottanut Joshuan tähtäimeensä muiden raskassarjan huippunimien ohella. Joshua on kuitannut dopingtuomion kärsineen ex-mestarin huutelun lähinnä huumorilla. Brittitähti on sanonut useaan otteeseen, että ottelisi mielellään Furya vastaan, jos konkari laittaisi itsensä urheilijan kuntoon.

Myös Parker kohtaisi tarvittaessa Furyn kehässä. 26-vuotias huippuiskijän mukaan kyseessä olisi suorastaan etuoikeus.

– Silloin kun hän tulee takaisin, ja jos minulla olisi vielä vyöni, olisi aivan upeaa otella häntä vastaan, Parker hehkutti.

Joshua ja Parker ottavat yhteen suurta huomiota saaneessa huippuluokan MM-ottelussa 31. maaliskuuta Cardiffissa, Walesissa. Ottelusta puhuttiin paljon jo viime vuoden puolella, sillä osapuolten tiedettiin olevan todella lähellä ottelusopimusta. Kärkimittelölle saatiin varmistus tällä viikolla.