© Kuva: Getty Images

Pelottava tilanne! Punnitukseen matkalla ollut UFC-kamppailija pyörtyi: ”Rukoilkaa hänen puolestaan”

Täksi päiväksi St. Louisissa kaavailtu UFC:n keskisarjan ottelu on jouduttu perumaan toisen ottelijan jouduttua sairaalahoitoon. MM Fighting -sivusto kertoo Uriah Hallin pyörtyneen matkalla punnitukseen.

33-vuotiaan Hallin oli tarkoitus otella uransa päättävää Vitor Belfortia vastaan, mutta matkalla punnitukseen hän pyörtyi vielä toistaiseksi tuntemattomista syistä. Kamppailija toimitettiin sairaalaan, jossa hänen raportoidaan olevan olosuhteisiin nähden kunnossa.

Tilanne säikäytti tapahtumaa sivusta seuranneen UFC-kamppailijan Paige VanZantin. Hän jakoi Twitterissä tsemppiviestin Hallin puolesta.

– Rukoilaa Uriah Hallin puolesta. Se oli pelottavinta, mitä olen koskaan nähnyt.