UFC-legenda vihjaili uransa suunnasta somessa – ”Voitte olla varmoja siitä”

© Kuva: Getty Images

Vapaaottelun suurimpiin legendoihin kuuluva Anderson Silva on tipahtanut kauas lajin kovimmasta kärjestä. Vaihtelevista tuloksista huolimatta huipputähti ei ole kuitenkaan edelleenkään täysin valmis ripustamaan hanskojaan naulaan.

Brasilialaisottelija vihjaili jatkosuunnitelmistaan tuoreessa Instagram-päivityksessään. Silva korosti rakastavansa edelleen ottelemista, eikä ole ajatellut lopettavansa uraansa.

– Taistelu ei ole vielä ohi. Voitte olla varmoja siitä. Rakkauteni ja intohimoni kamppailua kohtaan on edelleen tallella vahvana ja lujana. Lopetan vasta sitten, kun Jumala kertoo minulle urani olevan ohi. Olen rakentanut kaiken kovalla työllä, kunnialla ja määrätietoisuudella. Kiitän kaikkia treenikavereitani ja tukijoitani. Ne jotka tukevat minua voivat iloita siitä tiedosta, että palaan pian, brassitähti sanaili dramaattisessa kuvatekstissään.

Entinen UFC:n keskisarjan maailmanmestari otteli viimeksi helmikuussa 2017, jolloin hän katkaisi vuosiksi venähtäneen tappioputkensa Derek Brunsonia vastaan. Viime vuosina miehen perintöä ovat tahranneet toistuvat dopingkäryt.

43-vuotiasta kahdeksankulmaisen häkin konkaria pidetään yhtenä kaikkien aikojen parhaista vapaaottelijoista. 38 ottelua urallaan voittanut ja vain kahdeksan hävinnyt Silva piti aiemmin hallussaan UFC:n historian pisintä mestaruusputkea. Kamppailutähti puolusti keskisarjan mestaruuttaan yhtäjaksoisesti vuodesta 2006 vuoteen 2013 asti useita huipppuluokan MM-haastajia vastaan.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.