UFC-pomo solvasi jälleen nyrkkeilyn promoottorilegendaa – julisti hurjan väitteen yrityksensä voimasta

© Kuva: Getty Images
Chelsea haastaa Bayern Münchenin UCL:ssä! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!

Vapaaottelun kärkiorganisaation UFC:n presidentti Dana White on ollut vuosikausia jatkuneessa sanasodassa legendaarisen nyrkkeilypromoottorin Bob Arumin kanssa. Bensaa liekkeihin lisäsivät entisestään UFC:n uudet suunnitelmat siirtyä vuonna 2018 myös nyrkkeilyiltojen järjestämiseen.

– Kun järjestimme Floyd Mayweather vastaan Conor McGregor -otteluillan, katselin vaan meininkiä ja imin kaiken siitä sisään. Olen sitä mieltä, että kaikki nämä nyrkkeilyä promotoivat kaverit ovat todella huonoja työssään. En usko, että he tekevät hyvää työtä. Minä promotoisin nyrkkeilyä paljon paremmin. Se saattaa kuulostaa ylimieliseltä, mutta tottahan se on. Luulen, että voimme nostaa nyrkkeilyn tasoa. Voimme tehdä sen paljon paremmin kuin kukaan muu, White latasi Yahoo Sportsin haastattelussa.

Kuuluisaa Top Rank -promootiota pyörittävä Arum on kritisoinut Whitea usein siitä, ettei mies tiedä tiedä mitään nyrkkeilystä. Nyrkkeilykonkari on myös täräyttänyt useasti hämmentäviä väitteitä yli neljän miljardin arvoisen UFC:n kaatuvan pian rankkoihin talousvaikeuksiin.

Vuosikausien ajan UFC:n nokkamiehenä toiminut White on solvannut Arumin kykyjä liikemiehenä useaan otteeseen. Vapaaottelupomo tylytti Yahoo Sportsille Arumin TV-sopimuksen mediajätti HBO:n olevan paljon huonompi, kuin voisi päällisin puolin kuvitella.

– HBO ei ole tehnyt nyrkkeilyn eteen töitä niin paljon kuin ennen. Vitun Arum, hän jaksaa aina kimittää, vaikka hänen HBO-diilinsä ei ole millään tavalla loistava. Hänen TV-sopimuksensa ei ole hyvä diili. Kuinka paljon rahaa he kuvittelevat tekevänsä siitä muutaman seuraavan vuoden aikana? Vaikka joku asia olisi ollut pitkään tietyllä tavalla, ei se tarkoita etteikö se olisi rikki. Aion hankkia itse oikean TV-sopimuksen, enkä mitään Arum-diiliä. Hän on kopioinut jokaisen helvetin asian mitä me olemme tehneet oikein vuosien mittaan, White ilkkui.

Chelsea haastaa Bayern Münchenin UCL:ssä! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!