UFC:n välisarjan konkari Donald Cerrone paljasti tuoreessa UFC Unfiltered -podcastin haastattelussa olevansa järkyttynyt oman kotisalinsa Jackson-Winklejohn MMA:n erikoisesta laskusuhdanteesta. Aiemmin amerikkalaisten vapaaottelusalien aateliin kuuluneen New Mexicon aavikon treenikeitaan lähes kaikki ottelijat ovat hämmentävissä tappioputkissa.

– Jep, se on aivan villiä. En tiedä, mitä vittua on meneillään. Tämä ei ole todellakaan normaalia. Siitä lähtien kun saavuin itse sinne, olemme olleet aika menestynyt ryhmä. Viime aikoina meillä on ollut kuitenkin ongelmia. Katsokaa vaikka minua, minulla on kolme vitun häviötä alla. Karmein putki urani aikana. Tämä on hevonpaskaa, kamppailutähti täräytti.

Holly Holmin, Jon Jonesin, Michelle Watersonin ja Cub Swansonin kaltaisia tähtinimiä kasvattanut treenisali kärsi viime vuonna kenties karuimmista ajoistaan. Hirvittävän vuoden kruunasivat ex-mestareiden Jonesin dopingkäry ja Holmin heikko suoritus naisten höyhensarjan mestaria Cristiane ”Cyborg” Justinoa vastaan.

Kotisalinsa vaikeuksista huolimatta hurjasta taisteluasenteestaan tunnettu Cerrone on päättänyt kääntää tuskansa voimaksi. Seuraavaksi mies kohtaa kolmen ottelun voittoputkessa olevan Yancy Medeirosin 18. helmikuuta Teksasissa.

– Hän on kolmen matsin voittoputkessa ja minä kolmen häviön putkessa. Mitä helvettiä tämä on, jomman kumman putken tässä on mentävä rikki. Niin se tulee menemään, Cerrone uhosi.