Video: Onko tässä alkuvuoden hurjin tyrmäys – vapaaottelija täräytti vastustajaansa päähän näyttävällä hyppypotkulla!

Japanilainen vapaaottelija Satoshi ”Tiger” Date ampaisi kerralla kamppailumaailman parrasvaloihin yllättävällä suorituksellaan keskiviikkona erikoisista säännöistään tunnetun Ganryujima-promootion otteluillassa Urayasussa, Japanissa. 21-vuotias kamppailija pamautti vastustajansa Shunsuke Kazukin kuutamolle ällistyttävällä pyörivällä hyppypotkulla.

Video hurjasta tyrmäyksestä keräsi Twitterissä hurjasti katselukertoja, tykkäyksiä ja kommentteja. Aiemmin melko tuntemattomana pysyneen Ganryujiman otteluillat kiinnostivat hämmentynyttä yleisöä sosiaalisessa mediassa laajasti.

– Okei, mitä helvettiä tämä on ja mistä voin katsoa tätä, Eric Sama -niminen käyttäjä hämmästeli.

– Noniin, löysimme aika hyvän ehdokkaan vuoden tyrmäykseksi jo nyt, toinen somekommentoija naureskeli.

– Aivan mahtavaa, kolmas intoili.

Kummallisilla säännöillään länsimaalaista someyleisöä huvittanut Ganryujima-organisaatio aloitti otteluiltojen järjestämisen vuonna 2015. ”Samuraihengen” palauttamiseen pyrkivä promootio on erikoistunut vanhan koulukunnan tyyliin ”tyyli vastaan tyyli” -otteluihin, joissa erilaisten kamppailulajien edustajat kohtaavat toisensa suurella ympyränmuotoisella areenalla.

Ottelut muistuttavat säännöiltään tavallista vapaaottelua, mutta ottelijat eivät saa tehdä brasilialaisesta jujutsusta ja lukkopainista tunnettuja nivellukkoja. Ganryujiman otteluilloissa on esiintynyt aiemmin muun muassa sumopainin, judon, karaten, potkunyrkkeilyn, jujutsun ja systeman edustajia.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.