Martin Fourcade otti omansa ampumahiihdon miesten takaa-ajokisassa. Ranskalainen nosti itsensä eilisen pettymyksen jälkeen selvään voittoon itsevarmoin ottein.

Yhden sakon ampunut Fourcade varmisti voittonsa jo käytännössä viimeisen ampumapaikan jälkeen. Lähtiessään viimeiselle hiihtokierrokselle tuuletti mies itselleen tyypilliseen tapaan itsevarmasti kohti yleisöä, vaikka kisa oli vielä käynnissä.

Kaksi muuta mitalia menivät ylläjille upean taistelun jälkeen. Ruotsin Sebastian Samuelsson nappasi erinomaisen suorituksen jälkeen hopeaa ennen Saksan Benedikt Dollia. Ruotsalainen oli vahvempi kirikamppailussa.

Erinomaisista asemista kisaan lähteneet suomalaiset sortuivat sakkoihin. Paras sinivalkoinen oli 25:ksi sijoittunut Tero Seppälä viidellä sakolla. Olli Hiidensalo oli 35. seitsemällä sakolla ja Tuomas Grönman 55. kuudella ohilaukauksella.