Hurja video: Voimanostajan selässä yli 300 kiloa, tanko vääntyi mutkalle – ”Täysin järjetöntä”

© Kuva: Getty Images

Katso kaikki NBA-ottelut ilmaiseksi suorana lähetyksenä!

  • Kaikki Lauri Markkasen ottelut suorana
  • Kaikki NBA-pelit ilmaiseksi
  • Suora lähetys, ei kustannuksia

Voimanostaja Joe Sullivan joutui todella tukalaan tilanteeseen kuntosalilla.

Amerikkalainen voimailija julkaisi Instagram-tilillään videon, joka tuskin jättää ketään kylmäksi.

Sullivan latasi useamman levypainon kyykkyhäkissä olevaan tankoon. Tämän jälkeen mies asettui tangon alle ja nosti painot ilmaan takakyykkyä varten.

Sullivanin selässä oleva tanko näytti vääntyvän mutkalle jo ennen kuin voimanostaja ennättää edes aloitti suoritustaan. Sullivan kyykkäsi alas, mutta ongelmat alkavat tämän punnertaessa ylös.

Tanko todellakin taipui mutkalle painon ollessa Sullivanin niskassa. Mies sai väkisin runtattua itsensä tukalasta tilanteesta ylös. Levytangon asettaminen takaisin telineeseen ei kuitenkaan sujunut ongelmitta, koska tanko ei ollut enää suora.

Sullivan sai asetettua tangon telineeseen toisesta päästä. Tämän jälkeen hän painoi tangon toisen pään telinettä vasten ja puikahti karkuun antaen tangon toisen pään tipahtaa alas.

Sullivanin päivityksen mukaan hän selvisi vaarallisesta välikohtauksesta ilman vakavia vammoja, vaikka satuttikin hieman vasenta polveaan. Miehen mukaan hänellä oli selässä painoa rapiat 300 kiloa.

– Nouseminen tuntui kauhealta, koska paino ei todellisuudessa liikkunut, vaan muutti muotoaan selkääni vasten, Sullivan kirjoitti videon yhteyteen.

Hurja tilanne on herättänyt kosolti keskustelua voimailijoiden keskuudessa.

– Tämä on yksi vaikuttavimmista näkemistäni asioista. Tuon painomäärän nostaminen, vaikkei se edes liiku, on täysin järjetöntä. Uskomatonta. Olen todella iloinen, että olet kunnossa, eräs kirjoitti.

Katso kaikki NBA-ottelut ilmaiseksi suorana lähetyksenä!

  • Kaikki Lauri Markkasen ottelut suorana
  • Kaikki NBA-pelit ilmaiseksi
  • Suora lähetys, ei kustannuksia