Karmeaa epäonnea! UFC-tähti teloi harjoitusparinsa kammottavalla tavalla – kamppailijan kives repeytyi

© Kuva: Getty Images

Katso kaikki NBA-ottelut ilmaiseksi suorana lähetyksenä!

  • Kaikki Lauri Markkasen ottelut suorana
  • Kaikki NBA-pelit ilmaiseksi
  • Suora lähetys, ei kustannuksia

UFC-ottelijat Joe Lauzon ja Devin Powell harjoittelivat tiistaina lukkopainia treenisalillaan. Vaikka harjoitukset olivat ammattilaisten tapaan varsin kovat, eivät miehet osanneet odottaa yllättävää käännettä. Lauzon yritti ohittaa maassa puolustavan Powellin jalkoja, ja päätyi vahingossa murskaamaan treenitoverinsa kiveksen.

Kipu oli Powellin mukaan juuri niin armoton, kuin kaikki miehet tietävät. UFC-ottelija kiidätettiin sairaalaan, jossa diagnoosiksi todettiin revennyt kives.

– Leikkaus oli pakollinen, nyt vain katse kohti palautumista. En malta odottaa, että pääsen takaisin UFC-häkkiin. Tämä on ensimmäinen kerta, kun kukaan on pakottanut minua ottamaan useamman päivän taukoa treeneistä. Palaan takaisin vahvempana, mutta enpä osannut odottaa tällaista kierrepalloa, Powell naureskeli Instagram-kuvansa saatetekstissä.

Jenkkiottelija myönsi, että rankoissa treeneissä olisi kenties kannattanut käyttää alasuojia.

– Ehkä pitäisi alkaa käyttää niitä [alasuojia] myös enemmän painiessa.

Poikkeuksellisen onnettomuuden aiheuttaja Lauzon oli tapauksesta ymmärrettävän pahoillaan. Mies kommentoi asiaa Redditin vapaaottelulle pyhitetyllä keskustelufoorumilla.

– Harmittaa tämä tapaus kyllä todella paljon. Tämän takana ei ole edes mitään siistiä tarinaa. Harjoittelimme eilen lukkopainia, ja yritin ohittaa hänen half guardiaan vaihtelemalla puolta oikealta vasemmalle. Yritin astua taakse, mutta hän sai jalkani kiinni ja veti sen keskelle. Osuin suoraan kasseille ja murskasin ne, Lauzon pahoitteli kommentissaan.

Katso kaikki NBA-ottelut ilmaiseksi suorana lähetyksenä!

  • Kaikki Lauri Markkasen ottelut suorana
  • Kaikki NBA-pelit ilmaiseksi
  • Suora lähetys, ei kustannuksia