Etelä-Korean jäätanssin olympiadebytantin Yura Minin pahin painajainen kävi toteen. Aivan Minin suorituksen alussa urheilutähtösen asun yläosa repesi selästä paljastaen melkein naisen ylävartalon koko maailmalle.

Min huomasi tilanteen onnekseen nopeasti, ja tarrasi asustaan kiinni. Nainen kertoi lehdistölle joutuneensa täysin paniikin valtaan.

– Asuni koukku irtosi, kun suoritustani oli kulunut vain viisi sekuntia. Olin aivan, että voi ei! Jos se irtoaisi, koko yläosa voisi pettää. Olin kauhuissani koko esityksen ajan, Min paljasti Detroit Free Pressille.

Luistelutähti tiesi kuitenkin sen, että suoritusta ei voisi jatkohaaveiden vuoksi jättää kesken. Min päätti jatkaa esityksen loppuun vilautuksesta huolimatta.

– En lopettanut. Päätin vetää esitykseni loppuun asti. En keskeyttänyt, sillä sinulle annetaan pistevähennys, jos teet niin. Ajattelin, että on parempi jatkaa loppuun kuin lopettaa tähän. Fanit jatkoivat onneksi kannustamista. En halunnut lopettaa, sillä nämä ovat ensimmäiset olympialaiseni. Sinnittelin loppuun saakka, urheilutähti kertasi.

Min ja hänen kilpakumppaninsa Alexander Gamelin tienasivat suorituksellaan kaikesta huolimatta 59,10 pistettä ja ylsivät kilpailussa yhdeksänneksi.