Britteinsaarten historian yksi odotetuimmista nyrkkeilyotteluista mitellään lauantaina loppuunmyydyllä Manchester Arenalla.

World Boxing Super Seriesin ylemmän keskisarjan semifinaalissa kohtaavat kaksi suurta englantilaista nyrkkeilijää George Groves ja Chris Eubank Jr. Ottelussa on panoksena kaksi titteliä ja paikka Super Seriesin finaaliin. Ottelun mielenkiinnosta kertoo varmasti hyvin se, että liput myytiin loppuun seitsemässä minuutissa.

Groves on hallitseva WBA:n mestari ja nostellut ilmaan uransa aikana muitakin vöitä. Tilillä on 30 ammattilaisottelua, joista 27 on päättynyt voittoon ja vain kolme tappioon. Eubank Jr. on IBO:n ylemmän keskisarjan mestari vuodesta 2017 lähtien ja ammattilaisena otteluita tilillä on 27. Niistä voittoja on 26 ja tappioita vain yksi.

Keskiviikkoisessa punnitustilaisuudessa otettiin tuttuun tapaan mittaa toisista ilman nyrkkejä.

– Olit aloittelija, kun me aikoinaan sparrailtiin ja jos totta puhutaan, pidän sinua yhä aloittelijana, täräytti oikealla sanallisella suoralla Eubank Jr.

– Sinä haluaisit olla minä ja omata minun tyylini. Puit jopa saman puvun kuin minä punnitukseen. Nuku vyösi kanssa tämä viikko ja nauti sen läheisyydestä, sillä minä vien sen kotiini lauantaina, Eubank Jr. sivalsi kipeällä koukulla alavatsaan.

Grovesilla on tilillään vastustajaansa isompia otteluita ja hän muistutti vastustajaansa siitä.

– Tästä tulee helpompi ottelu kuin (James) DeGalea, (Carl) Frochia tai Badou Jackia vastaan. Tämäkin on merkityksellinen ottelu, enkä odota helppoa matsia, mutta ottelusta tulee silti helpompi kuin parista aiemmasta matsistani, täräytti Groves vastapalloon.

– Tässä on kyse tasoista ja olen tasoja Junioria ylempänä, Groves päätti jyräyttäen painavan iskun arkaan maksaan.

George Groves ja Chris Eubank Jr. kohtaavat loppuunmyydyllä Manchester Arenalla lauantaina 17. helmikuuta klo 21.00. Viaplay.fi on menossa mukana näyttämällä ottelun PPV-periaatteella.