Murskajaiset jatkuvat! Suomi jyräsi Hollannin 32-1 salibandyn MM-karsinnoissa – saadaanko 100 maalia rikottua viikonvaihteessa?

© Kuva: Juha Tamminen

Suomen miesten salibandymaajoukkue vietti perjantai-iltaa Tallinnassa voittamalla omassa MM-karsintalohkon ottelussaan Hollannin 32-1.

Kun kolme ottelua on pelattu, johtaa Suomi lohkoa puhtaalla pelillä. Karsinnoista on jäljellä vielä kaksi ottelua, Belgiaa ja Viroa vastaan, mutta jo nyt on selvää, että Suomi menee heittämällä ensi joulukuussa Tshekissä pelattaviin MM-kisoihin.

Jännitystä viimeisiin otteluihin voikin etsiä lähinnä siitä, ylittääkö Suomi karsinnoissa sadan maalin rajan. Tällä hetkellä tehtyjä maaleja on 69. Lauantaina vastaan asettuva Belgia on etukäteen arvoituna samaa tasoa kuin Hollanti, sillä joukkueet pelasivat keskiviikkon ottelussaan tasan 5-5.