Tuore Fighter 4 Life -promootio on julkistanut suomalaisen huippunyrkkeilijän Niklas Räsäsen ottelevan kuubalais-suomalaista Dayron Lesteriä vastaan Espoossa organisaation ensimmäisessä otteluillassa 4. maaliskuuta.

Lester on asunut Suomessa jo vuodesta 2013 lähtien ja otellut myös useaan otteeseen Helsingissä sekä muissa kaupungeissa. Miehellä on vyöllään kymmenen ammattilaisottelua, joista hän on voittanut jopa yhdeksän. Viisi voitoista on tullut tyrmäyksellä.

31-vuotias Räsänen kärsi aiemmin sydänvaivoista ja joutui vähentämään harjoittelua. Ylemmän keskisarjan tähtiottelija sai vasta terveen paperit, ja on ollut viime aikoina sparraammassa huippuottelija Callum Smithiä Englannissa.

F4L-promootion Espoon otteluillassa nähdään myös Räsäsen puolisen Eva Wahlströmin MM-ottelu, jossa on pelissä WBC-liiton höyhensarjan mestaruusvyö. Wahlström kohtaa ottelussa haitilaisen Melissa St. Vilin.

Wahlström ja Räsänen ovat itse myös osakkaita uudessa F4L-promootiossa. Organisaation taustoilta löytyvät myös jalkapallon Veikkausliigan entinen toimitusjohtaja Mika Eskola ja jääkiekkoagentti Juuso Pulliainen.