Nouseva UFC-tähti täräytti hurjan varoituksen sarjalleen – ”Teidän pitäisi pelätä aivan v*tusti sitä, että…”

© Kuva: Getty Images

UFC:n huippulupaus Darren Till haluaa koko välisarjan tietävän, että hän on tulossa viemään painoluokan herruuden. Vakuuttavaa nousua kohti sarjan kovinta kärkeä tehnyt brittinuorukainen julisti haastajilleen varsin värikkään varoituksen uudessa MMA Nyttin haastattelussa.

25-vuotias Liverpoolin kasvatti Darren Till on tuleva supertähti. Hurjista ”roskapuheistaan” ja sanavalmiudestaan tunnettu vapaaottelija on herättänyt koko kamppailua seuraavan maailman huomion näyttävillä suorituksillaan häkissä.

Miehen teknisyys ja urheilullisuus ovat jo nyt huippuottelijan tasolla. Ei olekaan ihme, että Till kärttää parhaillaan otteluita kovan luokan MM-haastajia kohtaan.

Till päätti haastaa koko välisarjan kerralla tuoreessa MMA Nyttin haastattelussa. Brittistaran mukaan koko painoluokan pitäisi pelätä hänen taisteluasennettaan ja kykyjään.

– Teidän kaikkien pitäisi pelätä aivan vitusti sitä, että olen todella häijy mulkku. En pelkää ketään, aion vain tuhota ihmisiä, Till vaahtosi.

Erityisesti kamppailulupaus haluaisi haastaa islantilaisen jujutsu-spesialistin Gunnar Nelsonin sekä painoluokan ykköshaastajan Stephen ”Wonderboy” Thompsonin.

Conor McGregorinkin
seuratoverina tunnettu Nelson ja huippuluokan pystyottelija Thompson ovat roikkuneet pitkään välisarjan rankingien yläpäässä, ja olisivat Tillille äärimmäisen kovia vastustajia. Asia ei kuitenkaan huoleta brittitähteä lainkaan.

– En pelkää Gunnarin painitaitoja tai Wonderboyn karatea yhtään. Otellaan nyt vain saatana. He eivät kiinnosta minua vittuakaan. Hän [Thompson] ei myöskään ainakaan nuorene yhtään.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.