Kelkkailija Chris Mazdzer teki maansa olympiahistoriaa, kun hän nappasi maansa ensimmäisenä edustajana olympiamitalin lajissaan. Saavutus on toki upea, mutta se ei ole nostanut amerikkalaisurheilijaa esille internetin ihmeellisessä maailmassa.

Mazdzeria kannustamaan Etelä-Koreaan olivat saapuneet myös hänen tyttöystävänsä sekä siskonsa. Mara Marian sekä Kate ja Sara Mazdzer eivät ole kuitenkaan tyytyneet kannustamaan suosikkiaan tyypilliseen tapaan huutamalla ja taputtamalla, vaan he päättivät ottaa kaikki keinot käyttöön.

Kolmikko on kerännyt runsaasti mediahuomiota asuvalinnallaan viileissä olosuhteissa. Kylmyys ei paljon kehossa tunnu, vaikka naiset olivat pukeneet vain urheilurintaliivit yläkroppansa peitoksi.

Katso oheisesta galleriasta kuvat kuvaajien suosikeiksi nousseista faneista.