Talviolympialaisten konkari Bodie Miller möläytti NBC:n tv-lähetyksessä harkitsemattoman vitsin, ja joutui someraivon kohteeksi. Alppihiihtotähti väitti itävaltalaisen Anna Veithin huonojen olympiatulosten johtuneen naisen tuoreesta avioliitosta. Miller joutui pahoittelemaan murjaisuaan myöhemmin sekä lähetyksessä että Twitterissä.

Polvivammasta kärsinyt Veith laski tavallista huonomman laskun naisten suurpurjottelussa. Millerin mukaan heikon vedon syynä ei ollut kuitenkaan vanha vaiva, vaan naimisiin meno.

– Polvi on varmastikin ongelma. Haluan kuitenkin nostaa esiin sen, että hän meni vasta naimisiin. On ollut historiallisesti todella vaikea haastaa olympialaisten tai World Cupin huippuja, jos sinulla on perhe tai olet mennyt naimisiin. En halua syyttää puolisoja, mutta tämä voi olla hänen miehensä syy, jenkkitähti täräytti.

Naisen fanit hermostuivat hölmöstä kommentista lähes välittömästi. Miller pahoitteli huonoa vitsiään, ja myönsi sen menneen pahasti metsään.

– Pahoittelen, tuo oli todella huono vitsin yritys. Olin itsekin urheilija, joka kilpaili naimisiin menemisen jälkeen. Tiedän kuinka hyödyllistä se voi olla. Jos sinulla on se luksus, että perheesi ja ystäväsi tukevat sinua, on se suuri voimavara. Ei ollut todellakaan tarkoitus heittää kaikkia puolisoita bussin alle ystävänpäivänä. Kuulen varmasti tästä vaimoltani, Miller häpesi.