Rap-tähti ei peru älytöntä väitettään – uhoaa vieläkin pieksevänsä Conor McGregorin katutappelussa

© Kuva: Getty Images
Toronto ja Columbus ratkaisevat ottelusarjansa! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Amerikkalainen rap-artisti Curtis ”50 Cent” Jackson on tekemässä paluuta julkisuuteen uusien elokuvaroolien ja musiikin myötä. Jenkkitähti on yrittänyt nostattaa omaa julkisuuskuvaa uhoamalla jo toistamiseen, että päihittäisi UFC-mestari Conor McGregorin katutappelussa.

Räppäri nosti erikoisen katutaistelun skenaarion esiin ensimmäisen kerran syyskuussa, kun McGregor päätti ottaa Jacksonin hetkeksi silmätikukseen. Erikoinen liike oli osa irlantilaistähden strategiaa ärsyttää vanhaa nyrkkeilyvastustaan Floyd Mayweatheria, joka on yksi Jacksonin lähimmistä ystävistä.

Jacksonin perustelut hämmentävälle väitteelle perustuvat hänen omaan kamppailutaustaansa. Kovasta fyysisestä kunnostaan tunnettu räppäri kilpaili nuorempana nyrkkeilyssä, ja väittää vanhojen kykyjen olevan edelleen tallella.

– Kuinka paljon hän [McGregor] painaa nyt? 145 paunaa? Minä olen 225 paunaa! Pieksisin hänet vaikka tässä ja nyt. Hän ei tajua sitä sitä, että vaikka hän näkee edessään raskassarjalaisen, liikun kuin kevytsarjalainen, Jackson uhosi Newsdayn haastattelussa.

Hip-hop-tähden lyyriset lahjat soveltuvat ilmeisen hyvin myös nyrkkeilytaitojen kuvailuun. Jackson uhosi lyöntinsä olevan niin vimmatun kova, että se vie vastustajan ”Jeesuksen luo”.

– Kun minä lyön, porukka näkee vain valkoista valoa. He kuulevat viestin. He luulevat, että Jeesus puhuu heille, Jackson sanaili.

Toronto ja Columbus ratkaisevat ottelusarjansa! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!