Suomalaistaustainen taitoluistelukaunotar pudotti puhelimensa vessanpönttöön ennen kisaa – voitti shokista huolimatta olympiapronssia!

© Kuva: Getty Images

Kanadan taitoluistelun olympiajoukkueen jäätanssitähden Meagan Duhamelin keskiviikko ei mennyt aivan putkeen. Edessä oli naisen uran isoin hetki – debyytti olympialaisissa. Jännitys koetteli ilmeisesti nuoren naisen keskittymiskykyä, sillä Duhamel onnistui tiputtamaan vahingossa puhelimen vessan pönttöön ennen kisaansa ja oli astua väärään bussiin lähtiessään kisapaikalle.

– Olen menossa kisapaikalle, ja pudotin juuri puhelimeni suoraan vetämättömään vessanpönttöön. Niin juuri. En keksi parempaa tapaa nöyrentää itseäni juuri ennen urani isointa kilpailua, Duhamel taivasteli Twitterissä.

Duhamel oli myös jo menossa väärään bussiin, mutta joukkuekaveri Bruno Massot ehti aivan viime hetkillä estämään kohtalokkaan virheen.

– Päivitystä: mekkoani kannatellut hengari hajosi tuulen voimasta. Olin myös astumassa väärään bussiin, mutta Bruno Massot pelasti minut pälkähästä. Haha! Olen valmis hoitamaan tämän kisan kotiin, urheilustara naureskeli.

Äidinsä puolelta suomalainen luistelutähti pääsi kuitenkin lopulta ilman enempiä kommelluksia kisapaikalle ja päätyi voittamaan parinsa Eric Radfordin kanssa pronssimitalin. Duhamelin tuoreimman päivityksen perusteella aiemmat huolet unohtuivat aika nopeasti.

– Tänään yksi unelmani toteutui. Luistelimme kauden parhaamme suorituksen. Voisin jopa väittää, että se oli paras henkilökohtainen suoritukseni koskaan ja voitimme olympiamitalin maailman kovimmassa parikisassa. Elämäni tuntuu nyt täydelliseltä!


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.