IBF:n alemman raskaan sarjan mestari Murat ”Rauta” Gassiev kohtaa lauantai-iltana WBA:n mestari Yunier ”Tyrmäystohtori” Dorticosin Bolshoy Ice Domessa Venäjällä.

Kuubalainen ”Tyrmäystohtori” on saanut lempinimensä ansaitusti. 22 ammattilaisottelusta hän on voittanut kaikki ja peräti 21 ottelua tyrmäyksellä. Hän ei tule nöyristellen myös tähänkään otteluun, vaikka se järjestetään vastustajan kotimaan maaperällä.

– Lauantaina venäläiset fanit ja nyrkkeilyn ystävät saavat nähdä, mistä Tyrmäystohtori on tehty. Päätän ottelun ennen viidettä erää. Potkin häntä (kirosana), hänen omien faniensa edessä, Dorticos totesi punnituksen jälkeen.

Gassiev on otellut 26 ottelua ammattilaisena ja voittanut niistä 25. Tyrmäyksiä tilillä on 18. Uhoamisen hän jättää vastustajalle

– En koe mitään paineita. Odotan innolla ottelua, Gassiev totesi tuijottelukilvan päätteeksi.

Ottelu alkaa kello 23:45 ja se on nähtävissä kotisohvilla. Viasatin kotimaiset urheilukanavat ovat vapaasti katsottavissa perjantaista 2.2. klo 16.00 maanantaihin 5.2. klo 9.00 asti. Viasat Urheilu, Viasat Jalkapallo ja Viasat Jääkiekko -kanavat ovat auki operaattoreiden kaapeli- ja laajakaistajakelussa. Viasat Urheilu on auki myös antenniverkon alueella ja kanavan ohjelmat ovat lisäksi katsottavissa ilmaisessa Viafree-suoratoistopalvelussa. Viaplay on viikonloppunakin maksullinen.

Katso tarkemmat tiedot https://www.viasat.fi/avoinviikonloppu