UFC-legendan dopingkäryn syy on selvinnyt – tiedossa pahimmillaan jopa kahdeksan vuoden panna!

© Kuva: Getty Images

Vapaaottelun kaikkien aikojen parhaimpiin ottelijoihin kuulunutta Anderson Silvaa nähdään tuskin enää koskaan UFC:n riveissä. Supertähti kärysi aiemmin viime vuonna dopingista, ja nyt positiivisen testin syyksi on paljastunut synteettisen testosteronin ja diureetin käyttäminen. Luvassa voi olla jopa kahdeksan vuoden kilpailukielto.

Silvan rötösrekisterissä on jo yksi aiempi dopingtuomio ja mies jäi kiinni useamman kielletyn aineen käytöstä kerralla. Tämän vuoksi vuoksi häntä uhkaa pahimmillaan jopa kahdeksan vuoden kilpailukielto Yhdysvalloissa.

Brasilialaistähti jäi kiinni metyylitestosteronin käytöstä. Yhdysvaltain antidopingorganisaation USADA:n kieltämä aine lisää testosteronin tasoa elimistössä ja auttaa täten parantamaan urheilullista suorituskykyä.

Silvan taustajoukot ovat yrittäneet kaikkensa saadaakseen suojattinsa tuomiota lyhemmäksi. Brasilialaiset ovat vedonneet muun muassa siihen, että Silvan ensimmäinen käry tapahtui vuonna 2015, jolloin UFC ei ollut vielä USADA:n valvonnan alaisena.

34 ottelua urallaan voittanut ja vain kahdeksan hävinnyt Silva kuului ennen UFC:n ylivoimaisimpien ottelijoiden joukkoon. Brassitähti piti keskisarjan mestaruutta hallussaan pitkään, vaikka kohtasi jatkuvasti kovatasoisia vastustajia.

Muutaman viime vuoden aikana mies on kuitenkin onnistunut saavuttamaan vain yhden voiton. Silva päihitti Derek Brunsonin viime vuoden helmikuussa, mutta ei ole otellut dopingkärynsä vuoksi sen jälkeen.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.