Vapaaottelun suurimpiin legendoihin kuuluvat konkarit Chuck Liddell ja Tito Ortiz ovat kuuluttaneet julkisesti toivovansa vielä yhtä huippumittelöä, joka täydentäisi miesten legendaarisen ottelujen trilogian. UFC-konkarien epäonneksi promootion johtomies Dana White pitää ideaa täysin järjettömänä.

White huojensi monien kamppailufanien mieliä tyrmäämällä veteraaniottelijoiden tempauksen suoralta kädeltä. Vaikka UFC-pomo korosti arvostavansa 2000-luvun suurimpiin tähtiin kuulunutta Liddelliä edelleen suuresti, ei hän haluaisi nähdä ikämiehiä enää kertaakaan häkissä.

– En voisi tehdä sitä. Rakastan Chuckia, hän on ystäväni. En voisi antaa hänen otella enää koskaan. Hän on melkein 50-vuotias. 50-vuotiaiden ei pitäisi otella häkissä, White latasi TMZ:n haastattelussa.

Liddell ja Ortiz ottivat UFC:ssa yhteen vuosina 2004 ja 2006. Liddell voitti kummatkin jättiottelut tyrmäyksellä. Toisella kerralla pelissä oli jopa kevyen raskassarjan maailmanmestaruus, jota Liddell puolusti ottelussa onnistuneesti jo neljännen kerran.

48-vuotias Liddell lopetti ammattilaisuransa jo vuonna 2010 kolmen rankan tappion jälkeen. Mies ei ole otellut lähes kahdeksaan vuoteen, mutta on väittänyt olevansa yhä tarpeeksi hyvässä kunnossa palatakseen häkkiin.

Viisi vuotta kilpakumppaniaan nuorempi Ortiz jatkaa uraansa edelleen. Nykyään Bellatorin riveissä otteleva kamppailukonkari otteli viimeksi viime vuoden tammikuussa, jolloin hän voitti toisen UFC-legendan Chael Sonnenin takakuristuksella.

Lähde: TMZ