UFC-tähdeltä taas kummallisia selityksiä – löysi dopingkärylleen uskomattoman syyn

© Kuva: Getty Images

UFC-legenda Anderson Silva on ryvettynyt viime vuosien ajan toistuvissa dopingkäryissä. Viimeisin käry kävi viime lokakuussa. Jatkuvat kohut ovat tahranneet vapaaottelijan mainetta, eikä asiaa ei ole helpottanut yhtään myöskään se, että brasilialaistähti syyttää kärystä ”saastuneita lisäravinteita”.

Silva kertoi tuoreessa TMZ:n haastattelussa, että hän ei ole käyttänyt tietääkseen mitään kiellettyjä aineita. Jos tulokset kuitenkin osoitettaisiin kiistattomasti todeksi, olisi syyn oltava brassitähden mukaan epämääräisissä lisäravinteissa.

Kamppailukonkaria uhkaa pahimmillaan jopa kahdeksan vuoden kilpailukielto. Hän on kärynnyt dopingista kerran aiemminkin, joka voi toimia raskauttavana tekijänä miehen dopingtuomiossa.

– En käyttäisi koskaan tietoisesti dopingia. Se olisi tyhmä teko urani loppupuolella. Palaan vielä takaisin. Tämä laji on elämäni. Sydämeni on tässä, Silva vakuutteli TMZ:lle.

Brasilialainen kärysi metyylitestosteronin ja diureetin käytöstä. Metyylitestosteroni on synteettinen anabolinen steroidi, joka lisää voimaa, kestävyyttä ja helpottaa palautumista.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.