Las Vegas Review Journalin toimittaja Gilbert Manzano raportoi Twitter-päivityksessään, että Saul ”Canelo” Alvarezin ja Gennadi Golovkinin välinen huippuluokan uusintaottelu näyttää olevan todellisessa vaarassa peruuntua.

Otteluillan tapahtumapaikan MGM-kasinon edustaja oli vahvistunut Manzanolle, että ihmisille palautetaan jo rahoja takaisin iltaan ostetuista lipuista.

Gilberto Manzano

@GManzano24
Full refunds are now available for those who purchased #CaneloGGG2 tickets for May 5 @TMobileArena, according to an MGM official. This fight is in serious jeopardy, fight fans #Boxing

Huippumittelön kariutumisen takana on Alvarezin tuore dopingkäry. Meksikolaisottelija kärähti maaliskuussa suorituskykyä lisäävän Clenbuterol-aineen käytöstä.

Golovkinin leiri raivostui nyrkkeilytähden kärystä, ja lähes varmana pidetyn huippurevanssin neuvottelut ovat kariutuneet jäihin.

Ottelun peruuntumisen uhkaan vaikuttaa merkittävästi myös se, että Alvarezille on mitä luultavimmin tiedossa jonkinlainen kilpailukielto tai rangaistus USADA:lta ja Nevadan urheilukomissiolta. Osavaltion komissio haluaa kuulustella meksikolaista asiasta 10. huhtikuuta pidettävässä kuulemistilaisuudessa.