Eero Hirvonen hiihti neljänneksi yhdistetyn maailmancupissa Lahdessa. Kilpailun voiton nappasi Saksan Johannes Rydzek ennen maanmiestään Vinzenz Geigeria. Kolmanneksi sijoittui Norjan Jörgen Graabakia.

Hirvosen ja Rydzekin porukka lähti hiihtämään kärjessä lähtenyttä Akito Watabea kiinni alusta alkaen ja saavuttivatkin kärjestä lähteneen japanilaisen nopeasti.

Loppuratkaisu nähtiin viimeisellä kierroksella, kun Rydzek ja Hirvonen nykäisivät reilu kilometri ennen maalia karkuun koko pääporkukalta.

Vielä ennen viimeistä nousua Hirvosen tilanne näytti hyvältä. Kuitenkin Rydzekin kova isku kangisti suomalaisen eikä paukkuja ollut enää loppusuoralla, jolloin Geiger ja Graabak kirivät Hirvosen ohi.

Muista suomalaisista pisteille ylsivät Ilkka Herola, joka nousi 14 sijaa kahdenneksitoista, Arttu Mäkiaho oli 26:s nousten viisi sijaa sekä ensimmäiset maailmancupin pisteensä ottanut Atte Korhonen, joka piti sijoituksensa ladulla tullessa maaliin sijalla 30.