Nyrkkeilyn WBC-liiton puheenjohtaja Mauricio Sulaiman järkyttyi kuultuaan, kuinka pahasti WBC-, WBA-, IBF- ja IBO-liittojen keskisarjan maailmanmestari Gennadi Golovkin ryöpytti tulevaa vastustaan Saul ”Canelo” Alvarezia vasta.

Sulamain ymmärtää kuitenkin kazakstanilaistähden käytöstä, ja uskoo rajun purkauksen johtuneen vain turhautumisesta.

– Mitä tässä näemme on vain se, että Golovkin käyttäytyy kuin ihminen. Ensimmäistä kertaa hän käyttäytyy kuin nyrkkeilijä. Hän on aina ollut erilainen, eikä ole arvostellut oikeastaan ketään mistään asiasta. Hänellä on oikeus vaatia tutkintaa asiaan, mutta mielestäni hän tekee virheen sekoittaessaan kaksi vanhaa asiaa. Tämä ei ole se mies, jonka tunnemme, Sulamain taivasteli Boxing Scenen haastattelussa.

Kazakstanilaisiskijä räjähti hurjaan Alvarezin sanalliseen suolaukseen tiistaina pidetyssä toimittajien ryhmähaastattelussa. Golovkin jakoi useita rankkoja syytöksiä ja väitteitä meksikolaistähden tuoreesta dopingkärystä.

Alvarez kärysi vasta Clenbuterol-steroidin käytöstä dopingtesteissä. Meksikolainen perusteli käryn johtuneen steroideista saastuneesta lihasta, jota on todettu liikkuvan paljon Meksikossa.

Golovkin ei uskonut vastustajansa selityksiä lainkaan. Kazakstanilainen raivosi Alvarezin käyttäneen dopingia täydellä varmuudella tahallaan.

– Meksikolaista lihaa? Taasko tämä sama selitys? Tämä on Canelo. Tämä on hänen promootionsa ja hänen tiiminsä. Canelo huijaa. He käyttävät näitä aineita, ja kaikki yrittävät vain teeskennellä, ettei sitä tapahtunut, Golovkin vaahtosi.

Lähde: Boxing Scene