UFC:n entinen kääpiösarjan mestari Miesha Tate joutui äskettäin pelottavaan tilanteeseen.

Raskaana oleva Tate kertoi Facebookissa, että hän joutui pelastamaan koiransa toisen koiran hyökkäykseltä. Nainen oli lemmikkinsä kanssa lenkillä, kun kotipihastaan karannut koira hyökkäsi kimppuun.

Hyökännyt koira oli puremassa Taten lemmikkiä, ja ex-vapaaottelija taklasi kimppuun käynyttä eläintä. Tämän jälkeen hyökkääjä kahmaisi Taten koiran suuhunsa ja lähti karkuun.

– En voinut uskoa mitä tapahtui. Kaikki kävi niin nopeasti. Seisoin hetken epäuskoisena ja shokissa. Saatoin menettää parhaan ystäväni, Tate kirjoitti Facebookissa.

Hetkeä myöhemmin Tate pelasti lemmikkinsä aggressiiviselta koiralta.

– Olen iloinen, ettei käynyt mitään pahempaa. Olen iloinen, että ennätin väliin ennen kuin hyökännyt koira laittoi leukansa lukkoon. Onneksi koira ei ollut aggressiivinen ihmisiä kohtaan.

Tilanteen jälkeen Tate säikähti sitä, että oli asettanut syntymättömän lapsensa vaaraan.

– Myöhemmin tunsin syyllisyyttä. Toimin vaistojeni varassa eikä minulla ollut aikaa ajatella. Olen varma, että reagoisin samalla tavalla joka kerta.

– Kaksi asiaa yllätti minut. Ensinnäkin, liikun edelleen aika nopeasti, vaikka olen raskaana. Toiseksi, minulla on edelleen taistelutahtoa, Tate totesi.

Tate vetäytyi vapaaotteluareenoilta marraskuussa 2016.