Kiinan urheiluministeriltä hurja lupaus kansalleen olympialaisista – tätä hirmusuoritusta hän vaatii jokaisessa 102 kisassa!

© Kuva: Getty Images
Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Kiinan urheiluministeri Gou Zhongwen vannoi tällä viikolla kansallisessa kansan kongressissa Pekingissä, että kiinalaiset urheilijat tulevat pääsemään kaikissa lajeissa karsinnoista jatkoon ensi talviolympialaisissa Kiinassa.

Aasian mahtivaltion pääkaupungista Pekingistä tulee pian ensimmäinen kaupunki, jossa on pidetty sekä kesä- että talviolympialaiset. Kommunistinen hallitus haluaa varmistaa, ettei isäntämaa nolaa itseään kotikisoissaan.

Zhongwen aikoo varmistaa, että Kiinan olympiaurheilijat pääsevät jatkoon joka ikisessä talviolympialaisten 102 lajissa. Tehtävä ei ole liian helppo, sillä Kiina ei ole varsinaisesti tunnettu talviurheilun mahtimaana.

Kiina ylsi alkukarsinnoista jatkoon jokaisessa talvikisojen 12 lajissa viime kuussa Etelä-Korean olympialaisissa. Maan urheilijat eivät kuitenkaan karsineet mukaan jokaiseen kilpailutapahtumaan. Kiinalaisilta jäivät välistä muun muassa miesten ampumahiihto ja mäkihyppy ja naisten kelkkailu ja skeletonkelkkailu.

Vaikka urheiluministeri tietää haasteen olevan kova, aikoo hän silti vaatia huippusuoritusta urheilijoiltaan.

– Haluan tehdä valan tässä tilaisuudessa. Kiina tulee osallistumaan jokaiseen 102 tapahtumaan Pekingin olympialaisissa. Tämä tarkoittaa sitä, että meidän urheilijoidemme on päästävä jatkoon jokaisessa kisassa. Tiedän, ettei se ole helppoa. Haluamme näyttää kuitenkin määrätietoisuutemme täydellä voimalla kisoissa, Zhongwen paasasi.

Lähde: South China Morning Post


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!

Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!