Belgialainen vapaaottelija Cindy Dandois lisäsi ottelutilastoonsa jälleen uuden voittomerkinnän viikonloppuna. 33-vuotias kamppailija päihitti vastuksensa Iren Raczin Antwerpissä pidetyssä SFC-promootion otteluillassa.

Kauneudestaan ja anteliaista sosiaalisen median kuvistaan tunnettu Dandois voitti Raczin toisen erän teknisellä tyrmäyksellä. Belgikaunotar hämmensi yleisöä haastamalla julkisesti UFC:n naisten höyhensarjan maailmanmestarin Cristiane ”Cyborg” Justinon.

Dandois otteli UFC:n riveissä kerran aiemminkin viime vuoden huhtikuussa, mutta naisen sopimus purettiin jo yhden ottelun jälkeen. Promootion nokkamies Dana White ei pitänyt kokoaikaista opettajan arkityötä tekevän kamppailijan amatöörimäisistä otteista ja näytti Dandoisille ovea.

Belgialainen on yrittänyt saada uralleen UFC-visiittinsä jälkeen uutta nostetta otellen muun muassa Invictan ja Rizin FF:n otteluilloissa. Vapaaottelu-uransa lisäksi nainen on niittänyt mainetta Instagramissa vähäpukeisilla poseerauskuvillaan.