Vapaaottelumaailman sisäpiirilähteet paljastivat perjantaina, että UFC:n 2000-luvun suurimpiin legendoihin kuuluva Chuck Liddell on palaamassa vapaaotteluun. 48-vuotias konkari on kamppailutoimittaja Chris Taylorin mukaan lähellä monen miljoonan dollarin arvoista sopimusta UFC:n kärkikilpailijan Bellatorin kanssa.

Liddell ei ole otellut kahdeksaan vuoteen. Viimeksi mies astui kehään vuonna 2010, jolloin hän hävisi Rich Franklinille teknisellä tyrmäyksellä. Häviötä edelsi myös kaksi muuta rankkaa turpasaunaa Rashad Evansilta ja Mauricio ”Shogun” Rualta.

Chris Taylor

@CTaylor_96
Breaking! According to sources close to the situation, former UFC light heavyweight champion Chuck Liddell is closing in on a multi-million dollar fight deal with Bellator MMA.

Nyt ottelukärpänen on iskenyt taas ikääntyvään legendaottelijaan. Huhut Liddellin paluusta nousivat viime vuoden loppupuolella, kun jenkkitähti alkoi kärttämään sosiaalisessa mediassa uusintaottelua vanhan arkkivastuksensa Tito Ortizin kanssa.

Jos Liddell tekee sopimuksen Bellatorin kanssa, voi kohuttu legendojen mittelö lopulta toteutua. Bellator on erikoistunut viime vuosina entisvuosien ikonien välisiin kohtaamisiin. UFC:n alkuaikojen legendat Royce Gracie ja Ken Shamrock ottivat yhteen promootion häkissä vuonna 2016.