Pikaluistelukausi laitetaan maailman huippujen osalta pakettiin viikonvaihteessa Minskissä Valko-Venäjällä.

Minskissä luistellaan maailmancupin finaalit. Minsk Arenalla suomalaisista kisaa vain Mika Poutala, joka on mukana kahdessa 500 metrin startissa sekä 1000 metrillä.

500 metrin kokonaispisteissä Poutala on yhdeksän luistellun osakilpailun jälkeen neljäntenä. Poutalalla on mahdollisuudet vielä aina yhteispisteissä kärkikolmikkoon asti. Aiemmin hän on ollut kerran matkakohtaisissa maailmancupin yhteispisteissä kolmen joukossa, 2010 500 metrillä. 1000 metrin kokonaispisteissä Poutala löytyy sijalta seitsemän.

– Kauden viimeinen kisa edessä. Täällä on hyvä puitteet kaikin puolin. Muutaman Suomessa ulkojäillä vedetyn treenin jälkeen on kyllä taas mukava päästä halliin. Ihan hyvissä asetelmissa olen. Totta kai tavoitteena olisi nousi sijoituksissa 1-2 tilaa, se olisi hyvä. Valmistelut ovat sujuneet hyvin, Poutala toteaa tiedotteessaan.