Mitä ihmettä? Conor McGregor latasi hämmentävän naistenpäivän toivotuksen – solvasi samalla rap-tähteä kummallisin sanankääntein

© Kuva: Getty Images
Toronto ja Columbus ratkaisevat ottelusarjansa! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Pian UFC-mestaruutensa ykköshaastajilleen menettävä Conor McGregor jakoi Instagram-tilillään varsin omituisen kansainvälisen naistenpäivän toivotuksen. Samaan päivitykseen mahtui mukaan myös liuta herjoja rap-tähti Curtis ”50 Cent” Jacksonin suuntaan, joka on solvannut McGregoria viime aikoina useaan otteeseen.

McGregor aloitti päivityksensä toivottamalla hyvää kansainvälistä naistenpäivää kaikille naisille. Sen jälkeen hän kehotti naisia ”ottamaan tissinsä esiin poikia varten”.

Irlantilaistähdellä oli myös muutama valittu sana jenkkiräppäri 50 Centille, joka on uhonnut julkisesti voivansa piestä UFC-tähden helposti. McGregor naureskeli rap-artistin väitteille, ja muistutteli tämän olevan reilusti häntä vanhempi.

McGregor riisutaan pian kevytsarjan MM-vyöstään UFC:ssä. Promootion presidentti Dana White vahvisti vasta medialle, että painoluokan kärkihaastajat Khabib Nurmagomedov ja Tony Ferguson kamppailevat sarjan virallisesta mestaruudesta tulevassa UFC 223 -otteluillassa New Yorkissa 7. huhtikuuta.

Toronto ja Columbus ratkaisevat ottelusarjansa! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!