Olympiavoittaja haastaa USA:n olympiakomitean oikeuteen – syynä toimeettomuus pedofiilikohussa

© Kuva: Getty Images
Championshipissä Fulhamilla on nousu mielessä! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

Amerikkalaisen voimistelun ykköstähti ja olyampiavoittaja Aly Raisman haastaa Yhdysvaltain olympiakomiteaan liittovaltion oikeuteen. Jenkkitähden mielestä komitea syyllistyi räikeään toimeettomuuteen USA:n urheilukenttää ravistelleessa pedofiilikohussa.

Raisman väittää haasteessaan, että olympiakomitea on osallinen rikosvyyhtiin jätettyään reagoimatta lukuisiin valituksiin kymmeniä alaikäisiä urheilijoita seksuaalisesti hyväksikäyttäneestä olympiajoukkueen lääkäristä Larry Nassarista.

Haasteen mukaan Yhdysvaltain olympiakomitea tiesi pitkään, että Nassar oli käyttänyt seksuaalista väkivaltaa lukuisia naispuolisia olympiatason ja kansallisen tason urheilijoita kohtaan. Raisman vakuutti haasteessa, että Nassarin pedofiliasta tiedettiin aivan organisaation ylimmilläkin tasoilla.

Nassar sai aiemmin tänä vuonna jo rangaistuksensa oikeudessa. Kymmenet entiset uhrit todistivat oikeudessa, ja ex-lääkärille langetettiin 175 vuoden ehdoton vankeustuomio.

Mies sai viime joulukuussa myös 60 vuoden tuomion lapsipornografian hallussapidosta ja 40-125 vuotta vankeutta kahdesta muusta seksuaalirikoksesta.

Lähde: ABC News


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!

Championshipissä Fulhamilla on nousu mielessä! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!