Raju kaatuminen! Sokea ruotsalaishiihtäjä tavoitteli kultaa paralympialaisissa, mutta toisin kävi – ”taistelu kallioseinän kanssa ja kallioseinä voitti”

© Kuva: Getty Images

Ruotsalainen hiihtäjä Zebastian Modin lähti hakemaan kultamitalia Pyeongchangin paralympialaisten näkövammaisten 10 kilometrin kilpailusta.

Pidemmän aikaa kaikki menikin piirustusten mukaan, mutta kuuden kilometrin kohdalla sattui vahinko, joka päättyi pahaan kaatumiseen.

Modin kertoi Twitterissä ettei kuullut opashiihtäjänsä ohjetta ja kaatui kohti radan vieressä ollutta kallioseinämää. Hän pystyi välttämään pahimman katastrofin, mutta kilpailun jatkaminen ei tullut enää kuuloonkaan.

– Siitä tuli taistelu kallioseinän kanssa ja kallioseinä voitti. Opashiihtäjäni sanoi, että kyseessä olisi voinut olla viimeinen hiihtoni. Onneksi olen elossa, Modin totesi.

Urheilija selvisi lopulta tilanteesta säikähdyksellä saaden lieviä vammoja polveen, nivuseen ja naamaansa.

Vaikkei kultaa Pyeongchangista tullutkaan, voi Modin olla suorituksiinsa tyytyväinen. Hän voitti nimittäin hopeaa sprinttihiihdosta. Mitali oli Ruotsin ainoa tämänkertaisista paralympialaisista.

Lähde: Expressen


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.