WBO-liiton kevyen raskassarjan maailmanmestari Sergei Kovalev ei ilahtunut liiemmin, kun kuuli kuinka rankasti hänen arkkivihollisensa Andre Ward oli haukkunut venäläistä taannoisessa haastattelussa. Huippuottelija raivostui toden teolla CBS:n haastattelussa ja ryöpytti jenkkitähteä karkein sanavalinnoin.

Kovalev ja Ward ottivat aiemmin yhteen kahdesti. Ensimmäisellä kerralla vuonna 2016 amerikkalainen onnistui kaivamaan ottelusta tuomariäänivoiton hiuksenhienolla erolla. Viime vuonna käydyssä toisessa mittelössä Ward pieksi venäläisestä teknisen tyrmäyksen.

Ottelusarjan jälkeen moninkertainen maailmanmestari ja entinen olympiavoittaja Ward päätti laittaa hanskat naulaan ja lopettaa ammmatilaisuraansa. Trilogian viimeistelevää kolmatta ottelua toivoneelle Kovaleville jäi paljon hampaankoloon.

Venäläistähti koki mielestään vääryyttä otteluissa eikä pitänyt Wardin voittoja aitoina. Amerikkalaisiskijä naureskeli Kovalevin selityksille tuoreessa Boxing Scenen haastattelussa.

– Kaikki on arkistoitu. Voitte mennä sinne ja katsoa kaikki hänen selityksensä. Mielestäni hän on nolannut itsensä täysin, Ward täräytti.

Kovalev raivostui toden teolla kuultuaan verivihollisensa kommenteista. Venäläinen antoi palaa ilman estoja uudessa CBS:n haastattelussa.

– Vitut Wardista. Hän ei ole oikea mestari. Minulle hän ei ole kukaan. Hän ei voittanut minua vain nyrkkeilemällä, vaan henkisillä peleillä. Hän valjasti siihen mukaan koko tiiminsä.

Lähde: Boxing Scene