UFC:n välisarjan maailmanmestari Tyron Woodley paljasti tuoreessa TMZ:n haastattelussa, että hän aikoo valmentaa nyrkkeilylegenda Floyd Mayweatheria vapaaottelussa. Miehet suunnittelevat jenkkikonkarin hyppyä häkkiin paraikaa.

Woodley kertoi uudesta projektistaan TMZ:n Hollywood Beatdown -ohjelmassa. UFC-mestari väitti törmänneensä Mayweatheriin vasta NBA-liigan All Star -viikonlopun yhteydessä järjestetyssä tapahtumassa.

Kaksikko oli ryhtynyt juttelemaan Mayweatherin kiinnostuksesta vapaaottelua kohtaan. 15-kertainen nyrkkeilymestari on väläytellyt useaan otteeseen harkitsevansa vapaaottelu-uran aloittamista. Miehet sopivat aloittavansa yhteistyön vapaaottelun harjoittelun suhteen.

– Floyd Mayweather on kiinnostunut ottamaan muutaman vapaaottelumatsin. Kuka olisikaan parempi kuin itse ”Valittu” [Woodley] opettamaan häntä siitä, miten kehäköysistä hypätään häkkiin? Järjestelemme asiaa juuri parhaillaan, Woodley julisti TMZ:n ohjelmassa.

Nyrkkeilijän vanha verivihollinen Conor McGregor on yrittänyt haastaa Mayweatheria monesti nousemaan UFC-häkkiin ja ottamaan uusintamittelön hänen kanssaan. Mayweather on vastannut uhoon muun muassa somevideoilla, joissa hän käveleskelee ja katselee ympärilleen vapaaotteluhäkissä.

Amerikkalaisottelija kävi UFC:n presidentin Dana Whiten mukaan aiemmin tosissaan neuvotteluja sopimuksesta promootion kanssa. Neuvottelut eivät ottaneet kuitenkaan tuulta alleen, ja Mayweatherin vapaaottelukampanja on jäänyt toistaiseksi pelkiksi huhuiksi ja eri osapuolten epämääräiseksi vihjailuksi.