Anthony Joshualta kova mielipide eräästä raskassarjalaisesta – ”Hän on Mike Tysonin tyyppinen”

© Kuva: Getty Images
Torstaiyönä Vegas ja Chicago askissa! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Nyrkkeilyn tämän hetken ykköstähti Anthony Joshua kohtaa seuraavassa ottelussaan näillä näkymin amerikkalaisiskijä Deontay Wilderin. Ottelu yhdistäisi kaikkien merkittävimpien nyrkkeilyliittojen raskaan sarjan mestaruusvyöt (uutinen).

Asia ei kuitenkaan ole vielä täysin kirkossa kuulutettu, sillä samassa illassa Joshuan kanssa vajaat pari viikkoa sitten otellut ja komean tyrmäysvoiton David Prycesta ottanut venäläinen Aleksandr Povetkin on myös tyrkyllä otteluun.

WBA-liitto on nimennyt Povetkinin Joshuan pakolliseksi haastajaksi. Britin taustajoukot yrittävät kuitenkin neuvotella ottelun siirtämistä ensi vuodelle.

Joshua on luonnollisesti ottanut huomioon myös mahdollisen ottelun venäläistä vastaan ja vertaa tätä tuoreessa haastattelussa erääseen takavuosien mestariin.

– Povetkinilla on kovat lyönnit. Hän on pienikokoinen, vähän Mike Tysonin tyyppinen, britti sanoi Sky Sportsille ja jatkoi:

– Mutta hänellä on vain lyönnit. Olen älykkäämpi nyrkkeilijä kuin Povetkin, mutta silti hänet on otettava vakavasti. On aina olemassa uhka, että hän saa yhden tyrmäysiskun läpi, Joshua totesi.

Lähde: givemesport.com


Barcelona kohtaa Bayern Munchenin – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö 1X2 ennakkoveto suosikkijoukkueesi voitosta – saat jättikertoimen 50.00.

Torstaiyönä Vegas ja Chicago askissa! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!