Entiseltä NFL-tähdeltä hurja arvio yleisen huumeen käytöstä liigassa – ”89 prosenttia käyttää sitä”

© Kuva: Getty Images

Katso kaikki NBA-ottelut ilmaiseksi suorana lähetyksenä!

  • Kaikki Lauri Markkasen ottelut suorana
  • Kaikki NBA-pelit ilmaiseksi
  • Suora lähetys, ei kustannuksia

Entisen NFL:n huippupelaajan Martellus Bennettin mukaan 89 prosenttia liigan pelaajista polttaa vapaa-ajallaan kannabista.

Kannabiksen käyttö pelaajien keskuudessa on ollut jo vuosien ajan yksi amerikkalaisen jalkapallon kärkiliigan NFL:n kiistanalaisimmista puheenaiheista. Useat tähtipelaajat ovat jääneet kiinni huumausaineen käytöstä ja menettäneet sen johdosta mahdollisuuksia edetä urillaan.

Huumaavien vaikutuksiensa vuoksi suosittu kasvi jakaa Yhdysvalloissa vahvasti mielipiteitä. Monien liigan fanien mielestä pelaajia on turha rankaista niin harmittoman päihteen käytöstä. Kannabiksen viihdekäyttöä on verrattu alkoholin juomiseen, joka ei ole NFL-pelaajilta kiellettyä.

Liiga ja sen sponsorit ovat olleet kuitenkin perinteisesti huolissaan siitä, miten vanhoillinen kohdeyleisö reagoi huumausaineiden käyttöön maan suosituimmassa urheilusarjassa. Kannabiksen käyttöä on kohdeltu ikään kuin varmuuden vuoksi erittäin vakavana sääntörikkomuksena NFL:ssä.

Huumausainetta käyttää kuitenkin moni pelaajista. Entisen New England Patriotsin sisemmän laitahyökkääjän Martellus Bennettin tilastollinen arvio on jopa 89 prosentin luokkaa.

– Reilusti yli 70 prosenttia. Sanoisin, että jopa 89 prosenttia käyttää sitä. Meillä kaikilla on aikoja, jolloin vartaloihimme sattuu vain niin paljon. On olemassa erilaisia tulehduksia hoitavia lääkkeitä, jotka alkavat tuhota munuaisiasi, maksaasi ja muita asioita. Ihmiset tekivät ne. Jumala loi kannabiksen, tähtipelaaja julisti Bleacher Reportin podcast-ohjelman haastattelussa.

Bennett pelasi kymmenen kautta NFL:ssä useiden eri joukkueiden riveissä. Tähtihyökkääjä edusti 144 ottelun uransa mittaan New England Patriotsia, Green Bay Packersia, Chicago Bearsia, New York Giantsia ja Dallas Cowboysia.

Lähde: Bleacher Report

Katso kaikki NBA-ottelut ilmaiseksi suorana lähetyksenä!

  • Kaikki Lauri Markkasen ottelut suorana
  • Kaikki NBA-pelit ilmaiseksi
  • Suora lähetys, ei kustannuksia