Nyrkkeilypromoottori Barry Hearnin mukaan neuvottelut nyrkkeilyn raskassarjan kärkinimien Anthony Joshuan ja Deontay Wilderin välisestä ottelusta voivat alkaa jo ensi viikolla.

Matchroom-promootion nokkamies vahvisti Expressille, että Joshua haluaa kohdata seuraavaksi Wilderin. Brittitähti on puhunut jo aiemminkin toivovansa ottelua syksylle tai loppuvuodelle.

Neuvottelut otteluista aloitetaan näillä näkymin heti, kun keskusteluyhteys nyrkkisankarien leirien välille saadaan luotua.

– Tämä on ottelu, jonka Anthony Joshua todella haluaa. Hän haluaa sen jo tänä vuonna. Uskon, että Wilder voisi tulla tänne Iso-Britanniaan. Tässä maailmassa, jossa elämme muutama miljoona dollaria on aika pieni palanen verrattuna siihen, mitä Joshuaa vastaan otteleminen toisi hänelle. Luulen, että neuvottelut alkavat jo ensi viikolla, Hearn arvioi.

Joshua voitti lauantaina WBO-liiton raskassarjan mestarin Joseph Parkerin yksimielisellä tuomaripäätöksellä Walesin otteluillassa.

Britti-iskijä lisäsi viikonloppuna ansioluetteloonsa jo neljännen liiton MM-vyön. Ennestään hänellä oli hallussaan WBA:n, IBO:n ja IBF:n mestaruudet. Wilder pitää hallussaan viimeistä palasta merkittävien liittojen vöistä, WBC-liiton mestaruutta.

Lähde: Express