Entinen nyrkkeilyn neljän eri painoluokan maailmanmestari Adrien Broner on haastettu oikeuteen seksuaalisesta väkivallasta. Kamppailutähteä syytetään naisen kourimisesta keskellä ostoskeskusta.

Boxing Scene uutisoi aiemmin, että Broner pidätettiin helmikuussa ahdistelutapauksesta Atlantan poliisin toimesta. Nyt nyrkkeilytähden uhriksi joutunut Kaila Crews haastaa miehen oikeuteen seksuaalisesta pahoinpitelystä.

Nainen kertoi haasteessaan, että hänelle ennestään tuntematon Broner lähestyi häntä kauppakeskuksessa yllättäen ja kouri hänen sukupuolielimiään.

– Crews ei antanut missään vaiheessa Bronerille lupaa koskea hänen vartaloonsa millään tavalla, haasteessa kerrottiin.

Crews valitti haasteessaan hyökkäyksen aiheuttaneen hänelle paljon henkistä kärsimystä ja ahdistusta. Hän vaatii Bronerilta vähintään vahingonkorvauksia. Viranomaiset tutkivat parhaillaan Bronerin tapausta.

33 ammattilaisottelua urallaan voittanut ja vain kolme hävinnyt Broner ottelee seuraavan kerran 21. huhtikuuta New Yorkissa suuressa Barclays Centerin otteluillassa entistä maailmanmestaria Jesse Vargasia vastaan.

Lähteet: Boxing Scene, TMZ