Entinen painin olympiamitalisti ja ammattilaisvapaaottelija Alexis Vila on asetettu syytteeseen toisen asteen murhasta Miamissa, Yhdysvalloissa.

World Series of Fightingin ja Bellatorin vakiokasvo pidätettiin eilen ja on nyt tutkintavankeudessa Turner Guilford Knight Correctional Centerin vankilassa. Vilan epäillään syyllistyneen toisen asteen murhaan, johon liittyy rikollinen salaliitto ja asesyyte.

Vila on ollut ennenkin rikoskohun keskellä. Vuonna 2004 kuubalainen törmäsi autollaan Fort Lauderdalen lentokentän terminaalirakennukseen.

Kolari oli niin raju, että miestä epäiltiin terroristisesta rikoksesta ja hänet tuomittiin lopulta kolmeksi vuodeksi vankilaan.

Voitettuaan pronssia vapaapainissa Atlantan olympialaisissa vuonna 1996, Vila loikkasi Kuubasta Yhdysvaltoihin vuonna 1997. Mies on asunut siitä lähtien maassa maahanmuuttajana, mutta ei ole saanut Yhdysvaltain kansalaisuutta.

Vila voitti vapaaottelu-urallaan 15 ottelua ja hävisi seitsemän. Viimeksi hän otteli vuonna 2016 Titan FC -promootion illassa.