Mikä tuhkimotarina! Bostonin maratonilla toiseksi sijoittunut tekee kymmentuntisia päiviä sairaanhoitajana – nyt kuittasi 75 000 dollarin palkintorahat!

© Kuva: Getty Images

Maanantaina 122.kertaa juostulla Bostonin maratonilla ei ennätysajoilla mässäilty.

Kylmä, sateinen ja tuulinen sää aiheuttivat sen, että voittoajat olivat huonoimmat vuosikausiin.

Miesten kilpailun voittaja oli Japanin Yuki Kawauchi ajalla 2.15.58. Hitaammalla ajalla on Bostonissa voitettu viimeksi 1976. Naisten kisan voitti Yhdysvaltojen Desiree Linden, jonka  voittoaika 2.39.54 oli puolestaan naisten puolella kehnoin sitten vuoden 1978.

Naisten kisassa nähtiin palkintopallilla myös melkoinen yllätysnimi, kun 26-vuotias Sarah Sellers juoksi vasta toisessa maratonissaan kakkoseksi ajalla 2.44.04.

Sellersia ei oltu edes listattu eliittiryhmän juoksijaksi. Hän ei ole ammattilainen, vaan työskentelee sairaanhoitajana Tucsonissa, Arizonassa. Harjoittelunsa hän joutuu hoitamaan joko aamulla kello neljä tai illalla klo 19 aikaan, sillä välissä saattaa olla kymmentuntinen työvuoro terveyskeskuksessa.

– En voi uskoa, että tulin toiseksi. Ehkä herään ja tämä kaikki on ollut unta, Sellers hehkutti Washington Postille.

Hän selvityi kisaan voittamalla viime vuonna Utahissa ensimmäisen juoksemansa maratonin aikaan 2.44.27, mutta päätti osallistua kisaan vain koska hänen veljensä oli myös tulossa Bostoniin.

Kisan kakkossijasta Sellers kuittaa 75 000 dollarin (noin 60 000 euroa) palkintorahat, mutta jo keskiviikkona koittaa paluu arkeen: edessä on jälleen työvuoro hoitajana.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.