Konkarinyrkkeilijä Manny Pacquiao vahvisti tuoreessa Guardianin haastattelussa jatkavansa edelleen uraansa ainakin muutaman ottelun verran.

11 merkittävää maailmanmestaruutta miltei 28 vuotta kestäneellä ammattilaisurallaan voittanut filippiiniläisiskijä ei ole vieläkään valmis ripustamaan hanskojaan naulaan.

Edessä on MM-ottelu neljä vuotta nuorempaa WBA-liiton välisarjan maailmanmestaria Lucas Matthyssea vastaan. Pacquiao miettii kuitenkin jo seuraaviakin otteluitaan.

– Tämä ei ole varmasti viimeinen otteluni. Haluan viimeisen otteluni olevan Filippiineillä, mutta minulla on edessäni vielä muutamia otteluita, ennen kuin jään eläkkeelle, Pacquiao vakuutti Guardianille.

Veteraaniottelija suhtautuu Matthyssen fyysiseen uhkaan vakavasti. Mies odottaa mestarin puskevan kovaa päälle koko ottelun ajan mainion kestävyyskuntonsa voimin.

– Matthyssen tyyli on todella aggressiivinen. Hän haluaa tulla lähelle ja otella varpaat vasten varpaita. Tässä ottelussa ei tulla näkemään juoksemista tai tanssimista ympäri kehää, Pacquiao lupasi.

Lähde: The Guardian